Close sidebar
Close sidebar

Ioan Niculae, prima aparitie in public dupa eliberarea din puscarie! Saptamani bune nu a fost vazut decat de apropiati

In vara, Ioan Niculae a fost eliberat din inchisoare, dupa un an petrecut dupa gratii.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inchis pentru doi ani si sapte luni la Penitenciarul Gaesti, in dosarul “Mita la PSD”, omul de afaceri a ispasit doar o treime din pedeapsa. Faptul ca a pledat ca “detinut model” i-a adus clementa judecatorilor de la Tribunalul Dambovita.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totusi, dupa ce a ajuns acasa, in vara, saptamani bune, Niculae nu a mai fost vazut de nimeni. Barbatul si-a controlat business-urile, de altfel uriase, din umbra si a preferat sa stea linistit si sa nu iasa in lume.

Pana la finele saptamanii trecute, cand afaceristul a decis ca este cazul sa isi faca aparitia in public. Prima iesire a fost la meciul Astrei, echipa pe care o finanteaza, cu Pandurii Tg Jiu. Niculae si-a sprijinit echipa din loja sa VIP. Apoi, afaceristul a participat la o petrecere a unor apropiati, la care a fost insotit de partenera lui de viata!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI