Ioana Condea a dus o luptă grea timp de cinci ani de zile. În anul 2014, tânăra a fost bătută crunt de către un proxenet român din Germania și băgată în comă. Mama ei, Grațiela Condea, i-a fost alături aproape tot timpul, cu speranța că fiica ei se va trezi din comă și va putea să-și strângă familia în brațe, mai ales pe micuțul David, fiul ei.

Ioana Condea plecase în Germania pentru a-și face o viață mai bună și pentru a avea un trai mai bun, mai ales pentru micuțul său, David.

Cu inima împăcată că fiul ei va crește frumos, Ioana Condea a mers în Germania să lucreze alături de o prietenă, însă fără să știe ce o aștepta acolo. Ioana a fost abuzată și bătută de Robert Tănase, proxenetul român, care se află acum în spatele gratiilor.

Citeste si: Cât a costat-o repatrierea pe mama Ioanei Condea? Suma a fost plătită cu greu! Nimic nu era posibil dacă nu primea ajutor de la EI!

În urmă cu două zile, mama Ioanei, Grațiela Condea, a notat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul lui mami, niciodată nu te voi uita”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Adevăratul motiv pentru care Ioana Condea ar fi murit

Ioana Condea a murit pe data de 13 ianuarie, într-un spital din Koln. Tânăra se afla în grija medicilor de mai bine de patru ani. Conform unor surse ale familiei, tânăra de 24 de ani ar fi murit din cauza dorului de cel mic, David. După aproape cinci ani de chin, în care s-a afla în comă, Ioana Condea se simțea mai bine atunci când fiul ei, David, vedea în vizită la spital.

Odată cu întreruperea acestor vizite, tânăra s-ar fi stins de dorul băiețelului.

Citeste si: EL este proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea! Ce face Robert la cinci ani după ce a comis o faptă oribilă! E REVOLTĂTOR ce s-a întâmplat cu el!

”Am văzut-o pe Ioana ultima oară în urmă cu un an. Nu putea vorbi, dar mă înțelegea. M-am speriat, pentru că am prins-o chiar în timpul unei crize de epilepsie, iar eu eram gravidă. Mi-a fost frică să nu mi se facă rău și am decis s-o vizitez mai rar. Mama ei a văzut-o ultima oară în aprilie anul trecut, și cred că inclusiv asta a contat pentru ea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Faptul că nu și-a văzut familia atâta timp. L-a recunoscut pe fiul ei, David, când i l-am adus aici, și parcă se simțea mai bine. De asta avea ea nevoie ca să-și revină ușor, dar nu s-a putut, familia nu a avut condițiile materiale pentru a o vizita mai des.

Eu cred că de aia s-a stins atât de repede, a murit de dorul fiului ei, David, mai ales”, a mărturisit o sursă apropiată familiei.

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si