Close sidebar
Close sidebar

Ioana Ginghină intră în politică după divorţul de Alexandru Papadopol? Actriţa a ieşit pe străzi, în geacă galbenă, să îi facă campanie lui Klaus Iohannis!

Ioana Ginghină intră în politică, pentru că se implică activ în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ioana Ginghină intră în politică după divorţul de Alexandru Papadopol, care s-a consumat în această vară. Actriţa a fost în atenţia presei cu ocazia separării de fostul partener de viaţă şi revine în prim-plan datorită implicării în politică.

Ioana Ginghină intră în politică. Actriţa a fost în Piaţa Universităţii 

Ginghină a participat, zilele trecute, în Piaţa Universităţii, la startul campaniei lui Klaus Iohannis, preşedintele ţării, care va candida din nou la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc la finalul anului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ioana Ginghină intră în politică: „Iohannis Preşedintele meu” 

Alături de membrii PNL, partidul care îl susţine pe Iohannis, Ginghină a îmbrăcat o geacă galbenă pe care era imprimat mesajul „Iohannis Preşedintele meu”. Cei prezenţi au vorbit cu trecătorii şi i-au îndemnat să voteze cu Iohannis.

E posibil ca simpatia actriţei pentru actualul preşedinte să fie legată de faptul că ea a copilărit la Sibiu, oraşul natal al lui Iohannis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI