Comunitatea din Broșteni, județul Suceava, este în doliu, după ce Ioana, la câteva luni distanță de când a împlinit 18 ani, a ales să își pună capăt zilelor.

Tânăra a fost găsită spânzurată chiar de sora sa, pe care o anunțase că vrea să recurgă la gestul tragic pentru că nu-și găsește locul pe lume, dar și din cauza situației amoroase. Din păcate, până ce sora sa a ajuns la locuința Ioanei, aceasta deja își dăduse ultima suflare.

Citește și: VIDEO A murit jandarmul de 24 de ani din Timișoara, găsit împușcat în cap în propria casă. Tânărul din Gorj și-ar fi șters recent contul de Facebook

sinucidere

Ioana Pavăl

[Sursa foto: Facebook ]

Ioana a fost găsită moartă de sora ei și fostul iubit 

Gestul tragic al tinerei a înfuriat comunitatea în care ea se integrase cu câțiva ani în urmă, când fusese dată în plasament acolo din sistemul de protecție a copilului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Cei care au cunoscut-o susțin că tânăra trecuse printr-o puternică traumă și, nefiind ajutată de un specialist să gestioneze situația, s-a ajuns, din păcate, la moarte.

De altfel, tot oamenii din Broșteni mai spun că Ioana a avut o relație amoroasă cu șeful Poliției Broșteni, în bărbat în vârstă de 35 de ani, de care se despărțise recent și căruia îi jura iubire, dar îi și reproșa că nu o tratează așa cum ea își dorea.

Aceste conversații ajungând, ulterior, și la colegii ofițerului de poliție, devenind astfel tânăra fata un subiect de batjocură între oamenii legii.

Citește și: Georgiana și Lavinia au dispărut de la un centru social din Găești! Polițiștii din Dâmbovița le caută pe fetele de 13 ani

Toate aceste zvonuri au făcut ca acum la Broșteni să fie deschisă și o petiție online ”Ioana merită dreptate”, care a fost semnată de mai mulți localnici.

Citeste si: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”- kfetele.ro

Citeste si: Bobby Deol, despre dependența de alcool: "Uitându-se la mine în timp ce mă chinuiam". Cum a depășit actorul indian acele situații dificile- radioimpuls.ro

Citeste si: Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube- antena3.ro

”Avem mai multe informații cum că toată tragedia din noaptea de 12.08 care a avut-o drept victimă pe Ioana Pavăl a fost mușamalizată.  Ioana a sunat la 112 înainte să facă gestul necugetat, iar la fața locului s-a prezentat sora ei însoțită de comisarul care i-a făcut viața un calvar. De ce el?  Având în vedere altercațiile și despărțirea celor doi, cu siguranță Ioana ar fi sunat la secție și nu pe el”, este o parte din conținutul petiției, conform monitorulsv.ro.

De asemenea, moartea Ioanei i-a făcut pe oamenii legii să deschidă o anchetă în acest caz, făcându-se cercetări și în ceea ce-l privește pe șeful Poliției din Broșteni, alături de care se spune că tânăra a trăit o poveste de iubire toxică pentru ea, fiind abuzată de el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si