Ioana face crize de epilepsie destul de des și îi este teamă în orice moment să nu cadă din picioare.  

,,Deși fac destul de des crize, nu mi-a fost niciodată frică să îmi controlez singură viață. Stau în chirie, împreună cu două colege de apartament. Lucrez la o clinică medicală, la recepție. Vreau să mă știu un om normal, cu o boală pe care mi-o asum, dar care mă afectează extrem de tare emoțional.

Îmi e mai frică să nu fac o criza în public, decât atunci când sunt singură, indiferent unde.

Citește și: Micuțul Denis a pierdut lupta cu viața!

Din punct de vedere emoțional si psihic m-a afectat foarte mult această boală. În primul rând, am pierdut multe oportunități profesionale. Am fost privită întotdeauna ca un om ce nu se poate descurca singur, ce nu poate avansa. Toate aceste lucruri m-au făcut să-mi ascund problema de sănătate, din frustrare și rușine. Mă supăr foarte tare pe mine când fac o criză în public, deși nu pot să controlez eu când și cum se întâmplă”, ne-a mărturisit Ioana vizibil afectată de situația în care se găsește încă din copilărie. 

Citește și: Strigătul de disperare al Marcelei, o româncă bolnavă de cancer în Italia: „Nu mai pot!”

Salvează o Inimă.
Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/ioana-manea/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Prima criză de epilepsie a fost făcută la 11 ani, iar atunci a ajuns la spital

Citește și: Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După un RMN cerebral a venit și diagnosticul: epilepsie focală temporo-occipitală dreaptă. Aceasta a urmat un tratament medicamentos. 

,,Școala am urmat-o normal, fără întreruperi. Învățam bine, aveam note mari. Am terminat Facultatea de Medicină Veterinară. Am absolvit și masterul în domeniu, dar n-am profesat. Din cauza bolii de care sufăr nu mi s-a acordat prea mare credit la angajare. Am avut însă norocul să întâlnesc un om deosebit, în urmă cu doi ani, un medic de familie mi-a acordat șansa de a lucra la recepția cabinetului său privat. Boala a fost unul din factorii care m-au făcut să tind spre acest domeniu, empatizez cu oamenii bolnavii, vreau să ajut și îmi place ceea ce fac,” ne-a povestit entuziasmată Ioana. 

Citește și: Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost operată de cancer la colon în Turcia

Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

Claudia are 49 de ani și este bolnavă de cancer la stomac din decembrie 2022. 

Aceasta este bolnavă de cancer din decembrie 2022, iar până acum a avut și o intervenție chirurgicală. Din păcate, în urma tratamentului cu citostatice, a contractat un virus care îi pune și mai mult viața în pericol.

Citește și:  O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

Având în vedere costurile mari ale  tratamentului, orice ajutor  ar fi binevenit. Fiecare donație contează pentru ea și pentru familia ei. 

Pentru donații puteți trimite orice sumă în contul:  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

BRAD LIANA-CLAUDIA 

RO23BRDE290SV90374472900 

O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

O româncă, de loc din judeţul Alba, grav bolnavă, şi-a câştigat dreptul la tratament gratuit, după ce a ajuns în instanţă. Femeia a dat în judecată Ministerul Sănătăţii și se pare că a fost îndreptățită.

Practica aplicată de femeie este din ce în ce mai des întâlnită în instanţele de judecată. 

Citește și: Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul

Există cazuri în care persoanele cu boli grave trebuie să lupte nu doar cu boala în sine, ci și cu instituțiile statului care ar trebui să le asigure tratament gratuit, deci și cu faptul că nu au suficienți bani.

Citește și: Detalii uluitoare din cazul Anicăi Panfile, românca găsită moartă într-un râu din Italia. Femeia ar fi cerut 10.000 de euro împrumut de la fostul angajator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si