”Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru”, este îndemnul presedintelui.
”Astazi am un mesaj foarte important pentru natiune: Dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot! Este un drept greu castigat în decembrie 1989”, a afirmat presedintele Iohannis.
”Mergeti la vot si nu lasati pe altcineva sa hotarasca în locul vostru. Daca simpatizati cu un partid, mergeti si îl votati.
Daca nu v-ati hotarat înca, ganditi-va bine, dar mergeti si votati. Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti si votati. Va astept dminica la vot. Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru!”, a continuat seful statului.
Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze: ”Ca sa tragem o linie si sa concluzionam: mergeti la vot!”.
Presedintele a facut aceste declaratii la finalul ceremoniei dedicate zilei Constitutiei, eveniment în cadrul caruia a sustinut o alocutiune în care a insistat asupra importantei participarii la alegeri.
”Îi îndemn pe toti concetatenii mei sa uzeze pe deplin de acest drept fundamental pe care îl au- dreptul la vot. Au fost momente în trecut cand multi erau tentati sa creada ca votul nu conteaza. Eu sper ca am depasit acea perioada si acel scepticism. Cred ca trebuie sa ne exprimam cu totii optiunea de vot”, a spus Iohannis.
El a explicat si de ce este importanta participarea la alegeri: ”Avem aceasta datorie nu pentru un partid sau altul, un politician sau altul, ci pentru ca în urma cu 27 de ani am dobandit prin
sacrificiu de sange libertatea de a ne decide singuri propria soarta. Cetatenii romani trebuie sa stie ca votul lor conteaza si sa aiba constiinta ca ei decid, prin alegeri, viitorul lor si al Romaniei!”.

”Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru”, este îndemnul presedintelui. ”Astazi am un mesaj foarte important pentru natiune: Dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot! Este un drept greu castigat în decembrie 1989”, a afirmat presedintele Iohannis.

”Mergeti la vot si nu lasati pe altcineva sa hotarasca în locul vostru. Daca simpatizati cu un partid, mergeti si îl votati. Daca nu v-ati hotarat înca, ganditi-va bine, dar mergeti si votati. Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti si votati. Va astept dminica la vot. Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru!”, a continuat seful statului.

Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze: ”Ca sa tragem o linie si sa concluzionam: mergeti la vot!”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Presedintele a facut aceste declaratii la finalul ceremoniei dedicate zilei Constitutiei, eveniment în cadrul caruia a sustinut o alocutiune în care a insistat asupra importantei participarii la alegeri.” Îi îndemn pe toti concetatenii mei sa uzeze pe deplin de acest drept fundamental pe care îl au- dreptul la vot. Au fost momente în trecut cand multi erau tentati sa creada ca votul nu conteaza. Eu sper ca am depasit acea perioada si acel scepticism.

Cred ca trebuie sa ne exprimam cu totii optiunea de vot”, a spus Iohannis.

El a explicat si de ce este importanta participarea la alegeri: ”Avem aceasta datorie nu pentru un partid sau altul, un politician sau altul, ci pentru ca în urma cu 27 de ani am dobandit prin sacrificiu de sange libertatea de a ne decide singuri propria soarta. Cetatenii romani trebuie sa stie ca votul lor conteaza si sa aiba constiinta ca ei decid, prin alegeri, viitorul lor si al Romaniei!”, relateaza News.ro.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si