Close sidebar
Close sidebar

Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: E un prieten apropiat al Romaniei, promoveaza imaginea tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a scris, miercuri, pe Facebook, dupa ce l-a primit la Palatul Cotroceni pe Printul Charles, ca acesta este "un prieten apropiat al Romaniei", care are un merit important la promovarea imaginii tarii noastre in lume.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"L-am primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, un prieten apropiat al Romaniei. Prin implicarea sa sustinuta si constanta, Printul Charles are un merit important in promovarea imaginii si a potentialului natural ale Romaniei in lume", a scris presedintele.

Iohannis l-a decorat, miercuri, pe Printul Charles, la Palatul Cotroceni, cu Steaua Romaniei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles al Marii Britanii, aflat in cea de-a doua vizita oficiala in Romania, din 1998 si pana in prezent.


 

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI