Close sidebar
Close sidebar

Iohannis: Presedinta CSM este hotarata sa sesizeze CCR. Toti membrii CSM sunt solidari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca presedintele CSM, Mariana Ghena, este hotarata sa sesizeze CCR in privinta OUG de modificare a codurilor penale, el precizand ca toti membrii CSM sunt solidari. ##VIDEO45012##

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In opinia presedintelui Iohannis, ”conflictul institutional este evident”.
Klaus Iohannis a spus ca justitia este independenta, iar magistratii sunt indignati de felul în care Guvernul a dat OUG, noaptea, fara aviz.
”Este important sa vedem ca exista acest conflit si sa fie sesizata CCR, care are inclusiv libertatea de a anula acest act normativ. Problema e ca în acest fel, cum a procedat Guvernul, nu se poate proceda”, a mai spus presedintele la plecarea de la CSM.

In opinia presedintelui Iohannis, ”conflictul institutional este evident”. Klaus Iohannis a spus ca justitia este independenta, iar magistratii sunt indignati de felul în care Guvernul a dat OUG, noaptea, fara aviz.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

”Este important sa vedem ca exista acest conflit si sa fie sesizata CCR, care are inclusiv libertatea de a anula acest act normativ. Problema e ca in acest fel, cum a procedat Guvernul, nu se poate proceda”, a mai spus presedintele la plecarea de la CSM, scrie News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI