Iohannis a fost întrebat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre evenimentele de marţi seara din PSD. 

Iohannis: „PSD-ul nu s-a schimbat aseară. PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne nedemocratic, nereformat.”

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Cotroceni

„PSD nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zişi baroni locali, de baronii PSD-işti, şi acest lucru nu s-a schimbat.

Ce s-a schimbat ieri a fost unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară, îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare”, a răspuns şeful statului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iohannis: „PSD-ul nu s-a schimbat aseară. PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne nedemocratic, nereformat.”

El a menţionat că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat. 

Citeste si: Klaus Iohannis: Consider că primarii în România trebuie să fie aleşi în două tururi

„Rămân la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul, PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru proprii baroni locali”, a precizat Iohannis.

Citeste si: Gabriela Firea spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si