Close sidebar
Close sidebar

Iohannis: „PSD-ul nu s-a schimbat aseară. PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne nedemocratic, nereformat.”

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că PSD-ul nu s-a schimbat după evenimentele de marţi seara, în urma cărora Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din fruntea partidului, că a schimbat doar feţele, nu şi năravul, afirmând că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iohannis a fost întrebat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre evenimentele de marţi seara din PSD. 

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Cotroceni

„PSD nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zişi baroni locali, de baronii PSD-işti, şi acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară, îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare”, a răspuns şeful statului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a menţionat că PSD rămâne un partid nedemocratic şi nereformat. 

Citeste si: Klaus Iohannis: Consider că primarii în România trebuie să fie aleşi în două tururi

„Rămân la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul, PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru proprii baroni locali”, a precizat Iohannis.

Citeste si: Gabriela Firea spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI