Mesajele celor doi pentru tânărul campion

"O nouă performanţă de excepţie pentru David Popovici, care a câştigat titlul mondial şi la proba de 100 de metri liber. Felicitări, David", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Și prim-ministrul i-a adresat felicitări sportivului.

Citeste si: Declarația lui David Popovici după câștigarea medaliei de aur: „Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"David a scris istorie şi astăzi, la proba de 100 de metri liber! Un nou titlu mondial pentru tânărul minune al României. Felicitări, David Popovici!", a transmis Nicolae Ciucă tot într-o postare pe pagina sa de Facebook.

David Popovici a cucerit aurul astăzi, în proba de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 47 sec 58/100.

Luni, tânărul înotător a câștigat aurul în proba de 200 de metri liber.

Citeste si: VIDEO- David Popovici, campion mondial! Medalia de aur în marea finală

El intră astfel în istoria natației mondiale, fiind al doilea înotător din toate timpurile care câștigă aurul la 100 și 200 metri liber la același campionat mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si