Close sidebar
Close sidebar

Iohannis: Voi organiza cu echipa mea o dezbatere cu politologi, jurnalişti

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că va organiza o dezbatere, marţea viitoare, alături de politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. "Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", spune el.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iohannis a spus că înţelege nevoia şi dorinţa de a a avea dezbateri în a doilea tur de scrutin. În acest context, el a anunţat pentru săptămâna viitoare, marţi, o debatere la care vor fi invitaţi să dezbată alături de preşedinte politologi, formatori de opinie, jurnalişti.

"Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", promite Klaus Iohannis.

Citeste si: Dăncilă postează pe Facebook imagini cu şeful statului care refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor în conferinţă de presă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anterior, el a explicat de ce nu acceptă o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

"De ce nu accept o dezbatere cu candidata PSD-ului? Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost prim-ministru dat jos prin moţiune de cezură, a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste, a sprijinit activ încercările de acaparare a justiţiei, a fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu guvernul  în jurul unor persoane cu probleme penale.

A fost o persoană foarte activă în a guverna, pe scurt, împotriva românilor, doamna Dăncilă este reprezentanta unui partid antidemocratic, nereformat, care a guvernat împotriva românilor", a spus Iohannis.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă i-a cerut preşedintelui o confruntare televizată- Șeful statului a refuzat categoric

El a afirmat că Dăncilă se aşteaptă să fie tratată cu mare respect de toat lumea, "ca şi cum până acum ar fi apărat democraţia românească şi pe români".

"Nu accept o dezbatere cu  astfel de persoane care reprezintă tot ce este mai rău în politica ultimilor ani din România. Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD-ului din ultimii ani acceptând o dezbatere cu candidatul acestui PSD. Eu îmi doresc  România fără PSD în gtructurile de conducere. Nu are decât PSD-ul să stea în poziţie, dacă vrea să se reformeze dacă nu, treaba lor, în conceptul meu nu este loc pentru un astfel de PSDd şi nu este loc pentru  dezbatere cu un astfel de candidat", a spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI