Viața s-a stins pentru Ion, la vârsta de doar 21 de ani. Tânărul activa de un an în poliție, fiind subofițer superior de sector în Republica Moldova. Acesta a pierit într-un grav accident rutier.

Ion a murit la 21 de ani, într-un grav accident rutier

Ion Vignan a murit într-un grav accident rutier, petrecut pe data de 10 octombrie. Potrivit presei locale, unimedia.info, tragedia care l-a ucis pe Ion s-a petrecut pe traseul Alexeevca-Pîrlița din raionul Ungheni. 

Citește și: Fotbalist celebru al naționalei, găsit mort în piscina vilei din Grecia. George Baldock a murit la 31 de ani, lăsând un gol imens: "Suntem șocați"

Ion a murit pe loc, în mașina făcută praf

[Sursa foto: Facebook]

Din motive necunoscute încă, Ion ar fi derapat de pe carosabil și a ajuns într-o zonă împădurită. Impactul a fost fatal, tânărul fiind găsit decedat între fiarele mașinii.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: 18 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după o piesă de operă cu sex live și sânge- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Ion Vignan lucra în Poliție din anul 2023. În vârstă de 21 de ani, Ion activa ca subofițer superior de sector al Sectorului de poliție Nr.4 (Cornești). Moartea tânărului i-a îndurerat pe colegii săi, care l-au descris ca fiind un angajat disciplinat, bun profesionist și modest.

"Inspectoratul de poliție Ungheni anunță cu profund regret pierderea colegului nostru- ION VI GNAN, subofițer superior de sector al Sectorului de poliție nr.4

(Corneşti), care a decedat în urma unui tragic accident rutier, la doar 21 de ani.

Colegul nostru a activat în Poliție din anul 2023, fiind un angajat modest, disciplinat și un bun profesionist.

Transmitem sincere condoleanțe și multă putere familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și persoanelor apropiate.

Drum lin, Ion!", a transmis Inspectoratul de Poliție Ungheni.

Citește și: Un pilot a murit în timpul zborului, după efectuarea unui control medical! "Căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare" Ce s-a întâmplat cu aeronava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si