Close sidebar
Close sidebar

Cine a fost, de fapt, Ion Aliman, primarul din Deveselu mort de COVID-19 care a fost reales edil?

Ion Aliman a murit pe 17 septembrie 2020 din cauza COVID-19. Zece zile mai târziu el a fost reales primar al comunei Deveselu, unde se află scutul antirechetă. Dezvăluiri din viaţa lui Ion Aliman.

Andreea Stoica,

Ion Aliman

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ion Aliman a fost ofițer de marină. Aceasta care ar fi împlinit 57 de ani luni. Bărbatul a murit pe 17 septembrie într-un spital din București. Numele său era deja pe buletinele de vot tipărite și nu putea fi înlăturat. A primit 1.020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună.

O linişte de mormant s-a aşternut în Deveselu, de când în fruntea primăriei a fost ales un edil mort în urmă cu aproape 2 săptămâni. Situaţia bizară a ajuns și în presa internaţională. Zeci de ziare şi televiziuni din Europa, America si chiar Australia au relatat cazul unic, în care oltenii au pus ştampila... pe un candidat mort și îngropat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu stupoare au aflat sătenii din Deveselu că au ajuns celebri în presa străină după ce și-au votat, cu tărie, primarul mort de două săptămâni. CNN și BBC vorbesc despre votul șocant, iar vestea că oamenii au preferat defunctul- în loc de un candidat viu, a stârnit rumoare și în presa de pe cel mai îndepărtat continent.

De ce au votat primarul mort?

Mulți oameni au votat cu primarul decedat, spunând că a făcut mult lucruri bune în comună.

Ion Aliman a fost primar în Deveselu pentru doua mandate consecuvie.

În acest condiții, alegerile vor fi reluate.

Pe cât de siguri au fost votanţii atunci când l-au reales pe Ion Aliman pentru al treilea mandat, pe atât de bulversaţi sunt acum, când nu ştiu cine îi va lua locul.

Toţi aşteaptă o minune... 

Ion Aliman candida din partea PSD.

Ion Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capital. Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI