Ion Caramitru (74 de ani), directorul Teatrului National, este casatorit din 1976 cu Michaela Caracas, cu care are trei copii, Andrei, Stefan si Matei. Pe langa casele de vacanta si apartamentele stranse intr-o viata, Caramitru mai are o colectie de arta, evaluata la 17.000 de euro, dar si mai multe conturi, in care a agonisit peste 1.00.000 lei si 120.000 euro.

In 2015, marele actor a vandut o garsoniera cu 35000 de euro, bani care s-au adaugat unui castig lunar consistent, de 25000 de lei, provenit din salariu, drepturi de autor si pensie.
In ultima declaratie de avere, publicata recent, apar insa si doua conturi noi, de 5200 de lei si de 8087 de euro, in dreptul carora Caramitru a scris: "Titular al conturilor este sotia, Caramitru Michaela, reprezentand transfer de la tatal ei, Caracas Adrian, 92 de ani, pentru asigurarea intretinerii lui", semn ca socrul actorului si-a asigurat batranetea platindu-si fata sa-l aiba si pe el in vedere! 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si