Cristoiu a făcut declarații neașteptate în legătura cu situația țării noastră generată de pandemia Sars-Cov-2. Jurnalistul TV a menționat că în prezent planul lui Klaus Iohannis şi al PNL este câştigarea la mare distanţă a alegerilor din 6 decembrie. După aceste alegeri, Cristoiu afirmă că Iohannis va instaura starea de urgență pe teritoriul României.

Anunț cutremurător- când se va da a doua stare de urgență

Omul de presă a răspuns și la întrebarea: ce va transmite președintele în pragul sărbătorilor de iarnă, după ce de Paşte, şeful statului le spunea românilor să stea în case. Cristoiu a replicat imediat:

ion cristoiu stare de urgență
Președintele României - Klaus Iohannis.[Sursa foto: google]

„Având în vedere că este după 6 decembrie şi el o să câştige majoritatea, nu trebuie să facem un exerciţiu de imaginaţie. A fost politicos în aprilie. Ne-a zis să stăm acasă. După 6 decembrie, nu ne mai spune şi ne ţine acasă.”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristoiu a adăugat la Antena 3: „O să stăm acasă şi de Crăciun, şi de Revelion, şi de Anul Nou, o să vedeţi!”.

Ion Cristoiu că decizia lui Klaus Iohannis de intra din nou în starea de urgență va fi luată a doua zi de dimineață, adică pe 7 decembrie.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat o lege importantă în domeniul sănătății

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț oficial despre carantinarea Bucureștiului: "Propunerea de carantinare trebuie să vină de la..."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si