Close sidebar
Close sidebar

Ion Cristoiu aruncă bomba despre starea de urgență: „Președintele țării ne bagă în casă după alegeri”

Ion Cristoiu și-a exprimat părerea în legătura cu situația României după alegerile din data de 6 decembrie. Jurnalistul a declarat că Iohannis va instaura starea de urgență imediat după alegerile parlamentare.

Georgiana Balaban,

Ion Cristoiu vorbește despre starea de urgență din România. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristoiu a făcut declarații neașteptate în legătura cu situația țării noastră generată de pandemia Sars-Cov-2. Jurnalistul TV a menționat că în prezent planul lui Klaus Iohannis şi al PNL este câştigarea la mare distanţă a alegerilor din 6 decembrie. După aceste alegeri, Cristoiu afirmă că Iohannis va instaura starea de urgență pe teritoriul României.

Anunț cutremurător- când se va da a doua stare de urgență

Omul de presă a răspuns și la întrebarea: ce va transmite președintele în pragul sărbătorilor de iarnă, după ce de Paşte, şeful statului le spunea românilor să stea în case. Cristoiu a replicat imediat:

Președintele României- Klaus Iohannis. [Sursa foto: google]

„Având în vedere că este după 6 decembrie şi el o să câştige majoritatea, nu trebuie să facem un exerciţiu de imaginaţie. A fost politicos în aprilie. Ne-a zis să stăm acasă. După 6 decembrie, nu ne mai spune şi ne ţine acasă.”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristoiu a adăugat la Antena 3: „O să stăm acasă şi de Crăciun, şi de Revelion, şi de Anul Nou, o să vedeţi!”.

Ion Cristoiu că decizia lui Klaus Iohannis de intra din nou în starea de urgență va fi luată a doua zi de dimineață, adică pe 7 decembrie.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat o lege importantă în domeniul sănătății

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț oficial despre carantinarea Bucureștiului: "Propunerea de carantinare trebuie să vină de la..."

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI