Close sidebar
Close sidebar

Ion Oncescu, din nou campion! A obținut al șaptelea titlu de campion mondial la Skandenberg

Campionatul Mondial de Skandenberg. Ion Oncescu a intrat din nou în competiție, după ce ieri a devenit campion mondial – locul 1 la categoria braț stâng -100 kg.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniel Savopol

Ion Oncescu a devenit campion mondial pentru a șaptea oară, după finala de astăzi! El a câștigat finala de vineri la categoria 100 kilograme, braț drept.

În finală, Oncescu l-a înfruntat pe turcul care i-a administrat singura înfrângere de azi. Din acest motiv, în finala, a trebuit să-l învingă pe turc de doua ori ca să câștige trofeul.

După ce ieri a devenit din nou campion, la brațul stâng, astăzi Oncescu intră în competiție pentru brațul drept.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a câștigat finala de joi la categoria 100 kilograme, braț stâng, după ce l-a învins pe Olimpiu Făt.

”Sunt fericit. Cu adevărat, fericit. Azi-noapte, la ora 12, am aflat că persoana cu care trebuia să fiu în categorie a oferit locul lui Olimpiu Făt care era într-o categorie superioară.

Asta însemna că am un partener pe care îl știam bine din 2001, când am avut ultimul meci cu el, acum 18 ani. L-am învins atunci. De-a lungul anilor, el a câștigat Cupa României la mâna stângă de multe ori”, a declarat Oncescu, după finala de joi.

Ion Oncescu este cel mai titrat luptător de skandenberg român. El are în palmares 6 titluri mondiale și două europene.

De asemenea, anul trecut, el a participat și la show-ul Exatlon, difuzat de Kanal D, acolo unde a intrat în competiție în echipa Faimoșilor.

Întreaga competiție de la Constanța este organizată de Asociația Română de Skandenberg „Braț de Fier” și „World Armwrestling Federation WAF’’, este finanțată de Primăria Municipiului Constanța și se desfățoară la Pavilionul Expozițional.

La turneu participă peste 1.200 de sportivi, din 53 de țări, unii sosind din Asia, SUA sau Africa, special pentru acest eveniment de anvergură.

PROGRAMUL PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

1 noiembrie – Ziua 4 de concurs – brațul drept – pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități; Cântar – seniori; Finalele și festivitatea de premiere
2 noiembrie – Ziua 5 de concurs – brațul stâng – pentru seniori; Finale și festivitatea de premiere
3 noiembrie – Ziua 6 de concurs – brațul drept – pentru seniori; Finalele și festivitatea de premiere;
Festivitatea de închidere

Toate detaliile despre eveniment de la Daniel Savopol, corespondent Știrile KanalD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI