Close sidebar
Close sidebar

Ion Oncescu, din nou campion! Primele declarații după finala cu turcul Tuncay Basaran

Ion Oncescu a devenit din nou campion, după ce ieri a luat locul 1 la categoria braț stâng -100 kg, astăzi a obținut locul 1 la categoria braț drept.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ion Oncescu a devenit campion mondial pentru a șaptea oară, după finala de astăzi! El a câștigat finala de vineri la categoria 100 kilograme, braț drept.

În finală, Oncescu l-a înfruntat pe Tuncay Basaran, turcul care i-a administrat singura înfrângere de azi. Din acest motiv, în finala, a trebuit să-l învingă pe turc de doua ori ca să câștige trofeul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Ion Oncescu, din nou campion! A obținut al șaptelea titlu de campion mondial la Skandenberg

Citeste si: Conor McGregor, condamnat pentru agresiune

Citeste si: Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după 0-6, 6-2, 4-6, cu Karolina Pliskova

După ce ieri a devenit din nou campion, la brațul stâng, astăzi Oncescu intră în competiție pentru brațul drept.

Ion Oncescu devenise campion mondial pentru a șasea oară, după finala de joi! El a câștigat finala de joi la categoria 100 kilograme, braț stâng. L-a învins pe Olimpiu Făt.

"Sunt foarte fericit, mult mai fericit ca ieri. Înainte de meci mi-am dat șansă undeva la 35-45%. Sunt extrem de fericit. Victoriile le dedic mamei mele care a decedat pe 31 octombrie, apoi tatălui mei și celor câtorva persoane care m-au ajutat în ultimele zile", a declarat Ion Oncescu după ce a câștigat finala cu turcul Tuncay Basaran.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI