Ion Țiriac a avut o reacție neașteptată la Gala Sportului Românesc. Acolo, miliardarul a spus că oamenii au prea mulți bani, în condițiile în care prețul carburanților a crescut, iar în trafic sunt tot mai multe mașini.

Ion Țiriac, deranjat de mașinile din trafic

Declarația vine după ce acesta a fost blocat în trafic aproximativ 30 de minute.

"Am realizat încă odată astă-seară că românii au prea mulți bani.

În loc să fac cele 35-40 de minute de la mine de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Am rugat pe toată lumea să îmi scuze întârzierea. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine. Cum să facem să o ducem și mai bine în sport? Păi uitați. Această sărbătoare de astăzi ne demonstrează încă odată că suntem uniți. Avem genă, avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani care ne vine în sport. Hai să facem cu ea ceva ce putem", a declarat omul de afaceri în vârstă de 84 de ani.

Ion Țiriac bani români

Fotografie cu Ion Țiriac.

[Sursa foto: X]

Citește și: Ce se întâmplă cu viitorul Coaliției? Liberalii și social-democrații se întâlnesc pentru a decide dacă vor fi sau nu comasate alegerile

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai apoi, Ion Țiriac i-a înmânat lui Mircea Lucescu trofeul de legendă. Acesta a fost onorat de premiu, pe care a spus că ar trebui să îl împartă cu toți cei care au contribuit la performanțele sportului românesc.

„Venim acum la domnul Lucescu. Trebuie să recunoaștem că în lumea asta sunt foarte multe sporturi, dar în primele 5 sunt 4 care se numesc fotbal, fotbal, fotbal și iar fotbal”, a mai adăugat miliardarul.

Ion Țiriac bani români

El este Ion Țiriac.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Când intră banii pe cardurile sociale în 2024? Ministrul Investițiilor a făcut anunțul

Și fiul lui Ion Țiriac a transmis un mesaj. Alexandru Ion a spus că un om îşi poate măsura bogăţia prin felul în care îi poate ajuta pe cei din jurul său. „Aşa vei muri sărac”, a fost mesajul fiului lui Ţiriac.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat foști și actuali sportivi și chiar și președintele Senatului, Nicolae Ciucă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si