Close sidebar
Close sidebar

Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria. Care este starea de sănătate a miliardarului? Ilie Năstase a făcut primele declarații: „S-a internat”

Ion Țiriac s-ar fi internat într-un spital din Austria pentru a-și trata o gripă, potrivit declarațiilor lui Ilie Năstase. În ce stare se află miliardarul?

Elena Tasca,

Ion Țiriac

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ion Țiriac se pare că a ajuns pe patul spitalului. Miliardarul s-ar fi internat la un spital din Viena, Austria. Ilie Năstase a declarat că miliardarul ar suferi de gripă, boală pe care o contactează frecvent.

Starea de sănătate a acestuia nu ar fi gravă, Ion Țiriac urmând a ajunge în țară în cursul zilei de azi.

A fost răcit și s-a internat. El face asta foarte des, răcește și face o febră și toate astea. A făcut o gripă foarte grea, urâtă și s-a internat, dar astăzi ajunge în București,   a declarat Ilie Năstase potrivit informațiilor transmise de  sport.ro.

Citeste si: Imagini apocaliptice! Uraganul Milton a făcut ravagii în Florida: S-au raportat 27 de tornade și a fost emis ordin de evacuare- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat- antena3.ro

Citește și: „E o mare greșeală! Am vorbit și cu Țiriac.” Simona Halep, primul meci câștigat după acuzațiile de dopaj! Ilie Năstase nu este deloc impresionat de revenirea sportivei

Ion Țiriac, internat la spital în Austria. Miliardarul ar avea probleme de sănătate

Ion Țiriac, miliardarul român în vârstă de 85 de ani, ar fi internat la un spital din Viena, Austria. Miliardarul ar fi fost răcit și a luat decizia de a se trata la un spital din străinate. 

Nu este pentru prima oară când Ion Țiriac ajunge pe patul spitalului. În trecut, după ce s-a infectat cu COVID-19 în S.U.A, Ion Țiriac a stat internat opt zile într-o clinică din Germani, potrivit informațiilor transmise de as.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Va recupera Simona Halep sumele pierdute din cauza suspendării pentru dopaj? Ce urmează după verdictul TAS

Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce.

Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă. E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea,  declara Ion Țiriac, potrivit aceleiași surse, la momentul respectiv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI