"Szabo stim cu totii cine este. Atentie! A fost cea mai buna atleta a anului in nu stiu ce an, campioana olimpica, campioana mondiala, personalitate, ministra a sportului si asa mai departe. Pe domnul Covaliu il cunosc mult mai putin. E un mare sportiv, campion olimpic si in special la un sport care este de elita, as putea spune", a spus Tiriac pentru Digi Sport. Apoi, Tiriac i-a dat un sfat inediat viitorului presedinte al COSR, indiferent cine va fi el.

"Sa se faca gradinite sportive, nu scoli sportive, pentru ca e prea tarziu. Sa se duca la guvern si sa-i intrebe ce au facut in 26 de ani pentru tineretul roman!", a completat Tiriac.
Gabriela Szabo a scris istorie in atletism
Gabriela Szabo a scris istorie in atletism
Gabriela Szabo si Mihai Covaliu sunt singurii candidati pentru postul de presedinte al COSR.Alegerile vor avea loc pe 15 noiembrie, dupa ce dosarele vor fi validate de Comisia de Etica si ulterior de Comitetul Executiv.Postul de presedinte al COSR a ramas vacant dupa plecarea lui Alin Petrache, pe fondul rezultatelor negative inregistrate la Jocurile Olimpice. In acest moment, interimatul este asigurat de Nicu Vlad (haltere). Noul presedinte al COSR va fi ales in urma voturilor reprezentantilor federatiilor nationale.
Mihai Covaliu a fost campion olimpic la scrima
Mihai Covaliu a fost campion olimpic la scrima

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si