Close sidebar
Close sidebar

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Vor fi locuinţe, birouri, magazine şi un hotel, iar construcţiile vor avea 20 de etaje!

S-a dezvăluit că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

E clar că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. "Omul de afaceri Ion Ţiriac pregăteşte un proiect imobiliar de anvergură, cel mai important ansamblu gândit până astăzi de fostul mare tenisman, creditat la acest moment de Forbes cu o avere de 1,1 miliarde dolari. Complexul va include locuinţe, birouri, magazine, dar şi un hotel, urmând să fie ridicat în zona centrului expoziţional Romexpo din Capitală. Construcţiile vor avea o înălţime de 12 etaje plus 4 în subsol, intenţia fiind însă ca acestea să fie ridicate pe 20 de etaje plus 4 în subsol dacă soluţia tehnică permite”, a dezvăluit Profit.ro.

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. Construieşte Ţiriac Tower în zona Pieţei Victoriei

„La acest moment, Ţiriac lucrează la un turn de birouri în apropiere de sediul Guvernului, în zona Pieţei Victoriei, denumit Ţiriac Tower, cu 3 corpuri de clădire de 5, 8, respectiv,

12 etaje plus cinci în subsol, investiţie de circa 30 milioane euro, proiect estimat să fie livrat la finele anului viitor. Proiectul ar urma să îi aducă omului de afaceri câte 3,6 milioane de euro pe an, conform anunţurilor de închiriere promovate pe piaţă. În paralel, Ion Ţiriac caută, de mai mulţi ani, parteneri pentru dezvoltarea unui ansamblu rezidenţial în zona Podului Grant din cartierul bucureştean Crângaşi, pe terenul fostei întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare (IFMA), fără însă ca la acest moment proiectul să fie efectiv lansat”, a mai relatat Profit.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. Are cluburi rezidenţiale în Băneasa şi Chitila

Sunt informaţii că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. “Pe acest amplasament este dorită realizarea unui complex de clădiri cu înălţimi de până la 80 de metri, dar şi imobile cu nivel redus, cu locuinţe terasate.

Imobilele vor avea grădini verticale şi piscine construite pe acoperiş. Varianta alternativă presupune integrarea în proiect a turnului IFMA de 114 metri, folosit în regimul comunist pentru testarea ascensoarelor. Proiectul prevede înălţarea imobilului, astfel că ar putea deveni cea mai înaltă clădire din ţară.  În ultimii ani, Ţiriac a mai dezvoltat un club rezidenţial de lux în Băneasa şi un cartier rezidenţial în Chitila”, s-a mai scris despre proiectele imobiliare ale lui Ţiriac.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI