Close sidebar
Close sidebar

Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

Ionel, românul care-și ducea traiul pe străzile din Ostia, Italia, a fost răpus de o boală grea. În trecut, bărbatul refuzase să se interneze în spital pentru a avea grijă de câinele său.

Alexandra Costea,

Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

[Sursa foto: La Repubblica]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românul în vârsta de 45 de ani, care trăia pe străzile orașului Ostia din Italia s-a stins din viață la spital. Ionel a fost găsit în stare de inconștiență de voluntarii de la Crucea Roșie. "Sărac lipit pământului, dar cu un suflet nobil și empatic", aceasta este descrierea pe care italienii i-au atribuit-o românului.

Românul trăia într-o rulotă abandonată

În urmă cu aproximativ două luni, jurnaliștii italieni făceau publică povestea lui Ionel. Românul în vârsta de 45 de ani trăia cu greu într-o rulotă abandonată, în apropiere de piața orașului, împreună cu câinele său, Aron, un husky de 4 ani cu microcip și vaccinat.

Citește și: Incident dramatic într-o gară din Roma! O româncă s-a stins subit din viață

Ionel suferea de probleme grave de sănătate, printre care circulația deficitară a sângelui în picioare. Bărbatul necesita de mult internarea în spital. În vara lui 2022, în fața rulotei sale a ajuns chiar și ambulanța pentru a-l transporta la Spitalul Grassi, dar când a auzit că Aron urma să fie dus la un adăpost pentru câinii fără stăpân, a refuzat vehement să se interneze.

Jurnaliștii au fost impresionați de gestul făcut de românul în vârstă de 45 de ani.

Ionel s-a stins din viață la spital

Ultima perioadă a fost însă un calvar atât pentru român, cât și pentru Aron, câinele său. Pe lângă durerile groaznice de picioare, Ionel suferea și de o afecțiune la stomac. Săptămâna trecută, bărbatul s-a văzut nevoit să-l ducă pe Aron la adăpostul pentru câini pentru a fi internat la spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii l-au transportat pe Aron la adăpostul de la Muratella, iar Ionel a petrecut cinci zile în spital. Medicii l-au externat luni, pe data de 13 februarie 2023.

Citește și: Elena Livia s-a stins din viață fulgerător la doar 33 de ani, în Italia. Fiul ei este în stare de șoc

Cu puțin timp înainte de a se întoarce la rulota sa, Ionel s-a dus la adăpost să-și ia câinele, doar că adăpostul era deja închis. A plecat „acasă” cu gândul de a se întoarce la Muratella ziua următoare, doar că, și de această dată, s-a simțit foarte rău.

Voluntarii de la Crucea Roșie, care îl vizitau pe el și pe Aron, l-au găsit inconștient când i-au dus mâncare și niște haine. Au chemat ambulanța, l-au dus la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, notează jurnaliștii de la  La Reppublica.

Ionel s-a stins din viață în seara de marți, 14 februarie 2023, la nici două zile după ce a fost externat din spital.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost atacat de o găină. El a fost găsit într-o baltă de sânge

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI