Surorile Ionelei Sicu sunt disperate. Femeile o caută fără încetare zi și noapte. Acestea susțin că ultima oară au luat legătură cu femeia la sfârșitul lunii ianuarie.

Citește și: Ioana a dispărut după ce a plecat la muncă în Germania. Familia cere cu disperare ajutor pentru a o găsi

„Vorbeam destul de des pe Messenger, prin mesaje scrise sau video, iar de pe data de 28 ianuarie nu am mai reușit să luăm legătura cu ea.

Nu mai este prezentă pe rețelele de socializare, iar telefonul este închis”,  a mărturisit Adina, una dintre surorile Ionelei, pentru jurnaliștii de la rotalianul.com.

Nimeni nu mai știe nimic de Ionela de 2 luni

Potrivit informațiilor deținute de surorile sale, Ionela fusese angajată în ultima perioadă în casa unui cuplu de bătrâni, acolo unde a avut un loc de muncă care o solicita foarte mult.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, se pare că la finalul lunii ianuarie a acestui an, românca în vârstă de 42 de ani se afla în căutarea unui nou loc de muncă.

Citește și: Mihăiță a dispărut acum șase ani. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care autocarul în care se afla a făcut un popas

„Ne gândim la tot ce e mai rău, ni se pare deosebit de îngrijorător să nu ia legătura cu noi în tot acest timp.

Apelăm la ajutorul oamenilor, poate cineva a văzut-o sau știe unde se află. Așteptăm o veste de la ea, ne-am dori să știm dacă e sănătoasă și dacă e totul în regulă cu ea”, a mai povestit sora bandatei românce, pentru sursa citată.

În cazul în care cineva o recunoaște pe Ionela Sicu, sau a văzut-o în ultimele două luni și este de păre că știe unde se poate afla în prezent, este rugat să lase un mesaj în privat pe pagina Facebook:  Adina Vrote (Elena).

Citește și: Povestea unei familii de români care dețin un hotel în Italia/”Am mers în permanență în căutarea produselor locale”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si