Raimond Călin Căldăraru și-a aflat miercuri, 12 octombrie 2022, sentința, Tânurl își va petrece restul vieții în spatele gratiilor după ce în iulie 2021 și-a ucis cu sânge rece iubita pentru că a refuzat să se prostitueze la cererea sa.

Magistrații au hotărât condamnarea tânărului și la 10 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar și la plata a 200.000 de lei, daune morale familiei Ionelei.

De asemenea, judecătorii au dispus în cadrul aceleași sentințe și prelevarea probelor biologice de la Raimond Căldăraru, după rămânerea definitivă a hotărârii în vederea introducerii acestora în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Citeste si: Copil de 11 ani, scos după 6 ore de sub dărâmături la Nikolaev. Clădiri distruse de bombele rușilor

Ionela Martin, o tânără în vârstă de numai 19 ani s-a stins din viață înjunghiată în maşină în comuna Baia de Fier din judeţul Gorj, în noaptea de 14 spre 15 iulie 2021. Iubitul său, un tânăr în vârstă de 19 ani, a ucis-o cu sânge rece, cu mai multe lovituri de cuțit.

Tânăra îi povestise mătușii agresorului calvarul prin care trecea

"Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme.

Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă (n.r.- prostituție).  Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui", mărturisea tânăra într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Inculpatul a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul, determinând oprirea acestuia în trafic”, se precizează într-un comunicat al procurorilor.

Citeste si: Cadavrul unei femei, descoperit pe un câmp lângă București

Ionela a reușit să fugă din mașina agresorului, ba chiar a încercat să se refugieze în alta. Cu toate acestea, Raimond Căldăraru a pus-o la pământ pe fata de doar 19 ani, a scos briceagul și a ucis-o cu 12 lovituri de cuțit.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului- radioimpuls.ro

"După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei",  au mai explicat procurorii în fața instanței, conform jurnaliștilor de la  gorjonline.ro.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si