Close sidebar
Close sidebar

Ionela a fost ucisă de soț în Spania, de Revelion. Totul s-a petrecut în fața copiilor ei

Ionela a fost înjunghiată mortal de soț în Spania. Tânăra româncă a murit în fața copiilor ei de 8 și 10 ani. Scene de groază în Ajunul Anului Nou.

Mircea Pop,

Ionela a fost ucisă de soț în Spania, de Revelion. Totul s-a petrecut în fața copiilor ei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a produs în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid. Ionela și Costinel erau separați de câteva săptămâni, după ce femeia l-a denunțat pe soțului ei pentru numeroasele episoade de maltratare la care era supusă.

Femeia reușise să obțină și un ordin de protecție împotriva lui, pentru că se temea de că soțul ei, un operator de macarale în vârstă de 37 de ani, ar putea reacționa violent în prezența ei.

Scene de groază la locul crimei

În ajunul Anului Nou, soțul a încălcat ordinul de restricție și s-a dus la casa soției sale.

Citeste si: Un tânăr a fost înjunghiat în inimă chiar în noaptea de Revelion de către prietenul său

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alertați de vecini, polițiștii i-au găsit pe cei doi soți fără viață, iar pe cei doi copii în stare de șoc.

Ce s-a întâmplat cu cei doi copii

Costinel avea două cuțite înfipte în piept, iar femeia mai multe plăgi înjunghiate în piept și brațe, semn că s-a opus cât a putut atacului, scrie observatornews.ro.

Citeste si: VIDEO| Şi-a ucis iubita în casa părinţilor ei

Presa spaniolă scrie că ei au fost preluați de serviciile sociale și asistați de psihologi specializați pentru a depăși această traumă, fiind dați apoi în grija nașilor lor, sub monitorizarea autorităților locale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI