Close sidebar
Close sidebar

Ionela Prodan nu mai poate nici sa inghita. Cantareata este in stare grava, iar medicii au decisa sa faca ASTA

Ionela Prodan a ajuns sa fie hranita doar prin perfuzii. Boala cantaretei de muzica populara s-a agravat. Artista este tinuta numai la aparate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate, cantareata nu mai poate manca pe cale naturala. Ionela Prodan ajuns sa fie hranita doar prin perfuzii. Aflata in spital de mai bine de o luna, starea acesteia s-a agravat din nou. De cateva zile, artista de muzica populara este hranita doar prin perfuzii, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Se simte rau si nu mai poate manca. Anamaria, fata ei, ii dadea cu lingurita supele pana acum. Dar de o zi, femeii ii este dificil si sa mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat sa apeleze la calea artificiala pentru tratament si alimentare".

Prieteni ai familiei Prodan au declaratca sotia celebrului antrenor Laurentiu Reghecampf este dedicata in totalitate mamei sale. Ea a luat o decizie destul de dificila in legatura cu fiul ei cel mic. Constienta de situatia grea prin care care trece, Anamaria si-a trimis fiul la sotul ei in Dubai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI