Ionela Prodan, decizie radicala dupa externarea din spital! Cantareata va pleca departe de Romania.

In urma cu doua saptamani, lumea muzicii populare era bulversata de stirea ca Ionela Prodan a fost dusa de urgenta la spital. Toti s-au gandit ca indragita cantareata ar suferi de o boala crunta si situatia ei ar fi una delicata.

Ingrijorarea a crescut odata cu ramanerea pe o perioada mai lunga la clinica si investigatiile pe care artista le-a facut.

"Initial, s-a crezut ca doamna Prodan ar sta la Spitalul Elias doar o seara, insa, dupa ce medicii au vazut ca nu este de gluma cu problemele artistei au internat-o pe o perioada mai lunga. In plus, i-au montat pe toata perioada si un aparat special prin care sangele sa poata circula normal, iar ea sa scape de ameteli si palpitatii", au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

 

 

Ionela Prodan, decizie radicala dupa externarea din spital! De ce o vor duce fiicele ei in America?

In toata aceasta perioada, in rezerva cantaretei au stat fetele ei, Anamaria, si Anca, venita special din Las Vegas, dar si sotul Toni." Au avut grija de ea ca de ochii din cap, nici macar o secunda nu au lasat-o singura!", au povestit persoane de la fata locului care sustin ca pana in ziua plecarii din spital familia Prodancei a impresionat prin felul in care

s-au comportat.

Ionela Prodan, decizie radicala dupa externarea din spital! La cateva zile de la venirea acasa, fetele cantaretei au facut un plan in cazul mamei lor. Surse apropiate au dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca vedeta va fi dusa in America! " In scurt timp, cantareata va pleca spre Vegas, asa au decis Anamaria si Anca. Acolo, ea va avea parte de liniste si va evita sa dea explicatii despre problemele de sanatate.

Daca va fi nevoie, va face un control si va fi consultata si de specialistii din SUA", au mai spus apropiatii familiei Prodan.

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si