Close sidebar
Close sidebar

Ionela Prodan, scrisoare emotionanta pe patul de spital. Ce i-au transmis Printul Paul si Printesa Lia

Ionela Prodan a primit o felicitare plina de emotie de la Printul Paul, sotia sa, Printesa Lia, si fiul lor, Carol Ferdinand.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan se afla la Spitalul Elias de mai multe saptamani, acolo unde a fost internata din cauza unor grave probleme de sanatate.

Desi se afla pe patul de spital, Ionela Prodan, care a mai avut o mare cumpana in urma cu ani, nu a fost uitata de prietenii apropiati. Printre acestia si Printul Paul si sotia sa, Printesa Lia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi i-au trimis o felicitare de Paste, in care ii spun cuvinte mai mult decat emotionante. Ba mai mult decat atat, Printesa Lia a si pictat un ou de Paste special pentru celebra cantareata de muzica populara.

VEZI SCRISOAREA IN PAGINA URMATOARE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI