Ionuț Cercel   nu poate să treacă peste pierderea părintelui său. Cântărețul este răvășit de durere. În urmă cu doar câteva minute a postat un mesaj emoționant pe contul său oficial de socializare. „2 jumătăți au format un întreg!
Întregul ăsta a format inima din pieptul meu care bate datorită vouă…
Acum, inima mea numai e întreagă.. e pe jumate…și nu va mai fi niciodată întreagă😢

Trăiesc cu jumătatea asta de inimă care mai mi-a rămas..atât cât voi putea!
V-am iubit, vă iubesc și vă voi iubi toată viața mea tată și mamă!!😭mai mult decât pe oricine altcineva!”, a scris Ionuț Cercel alături de o fotografie cu mama și tatăl său.

Citeste si: Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

ionuț cercel mesaj emoționant pentru părinții săi

Petrică Cercel, alături de soția lui.

[Sursa foto: Facebook]

Decesul lui Petrică Cercel a cutremurat showbiz-ul din România

Petrică Cercel a murit din cauza virusului Sars-Cov-2. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familie, apropiați și fani. Soția și fiii săi sunt devastați de durere.

Citeste si: Celebrul cântăreț Florin Salam, în stare gravă la spital! Dan Bursuc: „Nu e bine deloc!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nimeni nu se aștepta că manelistul să părăsească lumea atât de curând, însă el a fost răpus de temutul virus.

După decesul capului familiei, membrii Cercel trec prin momente extrem de dureroase.

În aceste trei luni de zile, cu greu au trecut peste clipele de durere. Cei trei copii ai lui Petrică Cercel au fost devastați.

Unul dintre fiii manelistului- Florin și-a făcut un lanț de aur în care a gravat pe un medalion cu chipul tatălui său și niciodată nu pleacă de acasă fără el. „El și Eu! Regele meu din medalion vă urăm sărbători fericite alături de familiile dumneavoastră”, a scris Florin Cercel pe Facebook, în dreptul unei fotografii.

Citeste si: Petrică Cercel a murit! Doliu în industria muzicală

Se zice că Petrică Cercel și-a prevestit moartea. El a scris o piesă, pe care nu a mai apucat să o lanseze. Melodia a fost publicată post-mortem, iar el cânta despre moarte și se ruga la Dumnezeu să-l mai lase pe pământ deoarece familia lui va suferi odată cu dispariția sa.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Lăutarul parcă ar fi presimțit totul. Fanii au avut un adevărat șoc când au ascultat melodia, după ce cântărețul a fost îngropat sub privirile a zeci și sute de oameni.

Citeste si: Ionuț Cercel își plânge tatăl pe internet! Nu și-a revenit nici după patru luni de la moartea acestuia: „Dacă aș reuși să vorbesc cu Dumnezeu”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si