Ionuț Tiron a decis să își curme viață, spânzurându-se în curtea casei părinților și filmând ultimele clipe dinainte de moarte.

Tânărul de 31 de ani avea un copil dintr-o relație anterioară și recent încheiase o altă relație de iubire. Faptul că fosta parteneră nu l-ar mai fi lăsat să își vadă copilul, dar și recenta despărțire și-au spus cuvântul, iar Ionuț nu a găsit o altă cale de a-și alina durerea, decât moartea.

Citește și: VIDEO Povestea de viață tulburătoare a Ioanei: părăsită de mamă, violată de tată, batjocorită de iubitul polițist de 35 de ani! Declarațiile șocante ale prietenilor tinerei

Ionuț Tiron, plâns de o întreagă comunitate 

S-a sinucis și a lăsat în urma lui o mare de durere, mai ales în rândul celor care l-au iubit. Părinții, bunica și chiar mama copilului său sunt la pământ.

Ieri, pe 5 septembrie, l-au condus pe ultimul drum în urlete și lacrimi de durere. Fosta parteneră nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriul lui Ionuț, iar bunica acestuia și-a strigat suferința până i s-a făcut rău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ea și Ionuț aveau o relație specială și nu-și vede acum viața fără nepotul ei și nu înțelege cum a putut recurge la un asemenea gest tragic.

„Spuneai că te duci la cimitir, la tataia, făceai pachete și dădeai de pomană. Iubitul meu, pentru ce m-ai lăsat a nimănui, pentru ce ai lăsat copilașul tău, pentru ce ai lăsat-o pe mama ta? Nu mai pot, iubirea noastră, scumpul nostru.

Nu te-ai gândit că ai o bunică? La toți prietenii tăi spuneai: «eu am bunică și țin la ea, și o iubesc». Pentru ce ai făcut asta, iubirea mea? M-ai lăsat a nimănui, ai lăsat copilașul tău care seamănă cu tine, ai lăsat prietenii tăi, care au venit pentru tine azi. Trebuia să aștepți, să mor eu”, spunea bunica lui Ionuț Tiron, conform bzi.ro.

Citește și: Jandarmul care și-a luat viața cu pistolul din dotare fusese acuzat de viol! Ies la iveală detalii șocante despre motivul care l-ar fi împins pe tânăr la sinucidere

Ionuț Tiron a fost condus către cimitir de toți cei care l-au cunoscut și iubit, a fost plâns de o comunitate întreagă și îngropat la cimitirul din curtea Bisericii „Socola Mică”.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În acest caz, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si