Emoții în "Casa Iubirii"- Ionuț a avut la dispoziție doar 5 minute să o convingă pe Larisa să meargă cu el la munte! A reușit sau nu?

Citește și: Andreea din Casa Iubirii, deranjată de cuvintele lui Emanuel. Concurenta izbucnește în lacrimi

Andreea a plâns toata ziuă. Motivul ar fi anumite cuvinte prea frumoase pe care Emanuel le-a adresat Dianei, concurenta pe care Andreea nu prea o are la suflet.

Andreea Mantea il avertizeaza pe Emanuel. Va trebui sa aiba foarte multa randare cu Andreea. Va reusi, oare?

Misiune grea pentru Ionuț?

Ionut a avut o misiune destul de grea. A trebuit sa se prezinte la hotelul fetelor si, impreuna cu Dori, care a fost complicea lui, trebuia sa o faca pe Larisa sa se urce cu el in masina.

Citește și: Ionuț, în război cu Bianca: „Nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici”

Destinatia era necunoscuta, insa totul face parte din planul propus de emisiune. A reusit Ionut sa o convinga pe Larisa sa "fuga" cu el la munte sau nu? 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am doar 5 minute la dispoziție. Vreau să văd dacă merge cu minte oriunde. Că ea așa a zis: că merge cu minte oriunde. Să vedem", a spus Ionuț înainte să o surprinsă pe Larisa la hotel.

Reacția Larisei: "DA"

Ionuț a primit dispoziții clare de la Andreea Mantea: "Îi spui că trebuie să se urce cu tine în mașină și se va întoarce peste 2 zile. Nu trebuie să știe unde mergeți".

Citește și: Ionuț își pierde răbdarea și discută cu Bianca: ”Ceva mai mult decât Alin”. Contradicții între cei doi concurenți

Larisa a fost șocată să-l vadă pe Ionuț în holul hotelului. "Doamne, nu cred!", a spus ea când a ieșit din lift împreună cu Dori.

Ionuț i-a spus că trebuie să se decidă dacă pleacă cu el pe loc într-un "date". Larisa nu a stat pe gânduri și nu a cerut detalii, cu a răspuns "Da".

ionut larisa

Ionuț și Larisa, în drum spre vacanța la munte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"V-am zis că-i ușor?", a jubilat Ionuț.

Aventura celor doi la munte:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si