Nu mai e un secret că Ionuţ Dolănescu a dat-o în judecată pe Gabriela Firea. Pe 16 mai 2018, fiul lui Ion Dolănescu a intentat un proces de uzucapiune la Tribunalul Bucureşti, pârât fiind “Municipiul Bucureşti prin Primar general”, adică Gabriela Firea. O acţiune în uzucapiune este iniţiată pentru a obţine o hotărâre judecătorească prin care să se intre în posesia unui titlu de proprietate asupra unui imobil.( vezi cine spune că Ion Dolănescu s-ar fi iubit cu Ionela Prodan)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ionuț Dolănescu, vești despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Maria Ciobanu și unde este

Ionuţ Dolănescu a dat-o în judecată pe Gabriela Firea. Următorul termen a fost programat pe 22 aprilie

Conform site-urilor specializate, în cazul în care nu se cunosc moştenitorii celor de la care s-a dobândit imobilul, va trebui chemat în instanţă, în calitate de pârât, statul român, prin Ministerul de Finanţe sau Primăria.

Procesul dintre Ionuţ Dolănescu şi Primăria condusă de Firea a avut mai multe amânări, una dintre ele pentru „lipsă raport de expertiză topografică”. Următorul termen a fost programat pe 22 aprilie.

Ionuţ Dolănescu a dat-o în judecată pe Gabriela Firea. S-a judecat cu fratele său pentru averea lăsată de Ion Dolănescu

E clar că Ionuţ Dolănescu a dat-o în judecată pe Gabriela Firea.

El s-a mai judecat 8 ani cu fratele său, Dragoş, pentru moştenirea de aproximativ un milion de euro lăsată de tatăl lor, Ion. Ei au de împărţir vila din strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate de proprietate emise de FPP, vila de la Sinaia, evaluată la peste 200.000 euro, 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €, şi mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si