Close sidebar
Close sidebar

Ionut Dolanescu este devastat! A gasit-o moarta in casa in urma cu putin timp. "A gasit-o pe jos, fara suflare... "

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu a murit! Femeia a fost gasita fara suflare in casa de catre Ionut Dolanescu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ileana Constantinescu a murit miercuri noaptea. Cantareata de muzica populara, care a fost vecina cu Ion Dolanescu, ar fi implinit 89 de ani la sfarsitul acestei luni.

Solista a fost gasita moarta in casa de catre Ionut Dolanescu, care a fost alertat de cunoscutul artist Tiberiu Ceia, pe motiv ca Ileana Constantinescu nu mai raspundea la telefon. Ionut a contactat o vecina care avea o cheie si asa au reusit sa intre in casa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Fiul lui Ion Dolanescu a chemat SMURD-ul, insa medicilor nu le-a mai ramas decat sa constate ca interpreta murise in urma cu 12 ore. ”Nu mai raspundea la telefon si atunci l-am rugat pe Ionut sa mearga pana la ea. Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare. Pe 30 mai ar fi implinit 89 de ani.

Dumnezeu sa o ierte!”, a declarat  Tiberiu Ceia pentru click.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI