Close sidebar
Close sidebar

Ionut Iftimoaie a devenit campion mondial al versiunilor Superkombat si WKN

Ionut Iftimoaie a devenit noul campion n versiunile Superkombat si WKN la categoria super cruiser, dipa ce l-a invins pe detinatorul centurilor Jorge Loren, în cadrul galei Superkombat de la Comanesti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Iftimoaie a avut o revenire spectaculoasa dupa patru ani de la ultimul meci. Decizia celor trei arbitri-judecatori a fost unanima în favoarea romanului, informeaza adevarul.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iftimoaie a declarat ca niciodata nu s-a simtit asa de bucuros dupa un meci ca acum:" Cu un asemenea public, ma puteam lupta cu oricine, sigur as fi castigat. Au fost sase luni de pregatire incredibile pentru mine, mi-am petrecut aproape tot acest timp în cantonament.

Am slabit 11 kilograme si am muncit enorm pentru a compensa minusurile. Faptul ca am castigat titlul mondial la retragere în faţa unui sportiv atat de titrat îmi ofera cea mai mare satisfacţie. Niciodata nu am fost asa bucuros dupa un meci. De maine, centurile vor fi vacante deoarece decizia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI