Adrian Florea, un luptător de kickbox din Galați, a murit după o lungă suferință, după ce a fost înjunghiat în gât la începutul lunii august, pe o stradă de la periferia orașului de la Dunăre. Potrivit polițiștilor, Florea se dusese să regleze conturile cu un membru al unei grupări rivale, în scandalul iscat sportivul fiind înjunghiat, după ce a fost depășit numeric de adversari. Încă de când Florea fusese internat la urgență, Ionuț Sugacevschi, alintat Jaguarul, unul dintre eroii de la Exatlon, a făcut apel la toți amicii să meargă să doneze sânge pentru prietenul lui foarte bun.  

Citeste si: Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” explică stilul său de luptă! ”Mi s-a reproșat că nu sunt tehnic, dar...”

”Caut urgent donator de sânge, nu contează grupa, doar RH-ul să fie negativ, pentru prietenul nostru, Florea Adrian, la Spitalul Județean de Urgență Sf Andrei din Galați. Cine dorește și poate dona, vă rog mult să vă adresați Centrului de Transfuzii Sanguine Galați. Vă mulțumesc. Ditribuiți, vă rog”, a scris atunci Ionuț Jaguarul pe pagina lui de Facebook.

Ionuț Jaguarul și-a pierdut un prieten foarte drag, care a fost înjunghiat: ”Îmi vei lipsi mult”

Marți seara, însă, doctorii au anunțat decesul lui Adrian Florea, iar condoleanțele au început să curgă pe conturile de socializare ale acestuia. Printre cei mai afectați s-a dovedit chiar Jaguarul, și el luptător, care a postat o fotografie cu Adrian Florea și un text emoționant: ” Te iubesc și te voi iubi mereu, prieten drag! Îmi vei lipsi mult”.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jaguarul
Jaguarul și Adrian Florea erau prieteni apropiați

Ionuț Sugacevschi a fost unul dintre eroii principali ai primei ediții a show-ului Exatlon, sportivul disputând marea finală cu Vladimir Drăghia, pe care a pierdut-o. Foarte îndrăgit de telespectatorii Kanal D, postul tv care a transmis în exclusivitate competiția din Republica Dominicană, Ionuț a participat și la ediția următoare a show-ului Exatlon, de această dată în postura de antrenor al Războinicilor, în timp ce rivalul Giani Kiriță a pregătit tabăra Faimoșilor. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si