Ionuț a reușit să dezvolte o relație cu Larisa în cadrul emisiunii, însă finalul nu a fost unul fericit, astfel că cei doi s-au despărțit. 

Ionuț va rămâne și în sezonul 2 al emisiunii 

Ionuț a venit încrezător în primul sezon, pus pe fapte mari, astfel că a și întâlnit ceea ce credea el a fi sufletul pereche. Deși lucrurile părea să meargă bine, spre finalul emisiunii cei doi au decis să pună capăt relației lor. 

Citește și: O nouă concurentă va intra în Casa Iubirii, în sezonul 2. Cine este Bia și care sunt declarațiile acesteia

Cu toate acestea, putem spune că cei doi au rămas prieteni, deoarece Larisa l-a susținut pe Ionuț în timp ce lua decizia de a rămâne sau nu în următorul sezon „Casa Iubirii”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa.  Nu știu, a fost o doză de nebunie, mi-o asum, văd ce se va întâmpla. Nu pot să mă acomodez, nu pot să-mi scot anumite persoane din suflet, o să plec acasă și o să văd ce va fi ”, a declarat acesta, potrivit Kanal D. 

Ce așteptări are Ionuț de la sezonul 2

Ionuț Alexandru Stoica are 28 de ani, este din București și vrea să își găsească sufletul pereche, chiar dacă nu a avut atât de mult noroc în primul sezon ale emisiunii.

Citește și: A început un nou sezon „Casa iubirii”

Acesta se caracterizează ca fiind vorbăreț, impulsiv, și cu o teamă de situațiile ce l-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă.

Acesta a mărturisit că se îndrăgostește repede, dar tot la fel de repede își poate pierde și interesul. 

Concurentul își dorește ca în sezonul doi al emisiunii să găsească o fată misterioasă, interesantă și intrigantă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si