Close sidebar
Close sidebar

Ionuț rămâne în sezonul 2 din Casa Iubirii: „Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa”

Ionuț este un concurent cunoscut și apreciat de admiratorii primului sezon al emisiunii ,,Casa Iubirii”, iar acesta a ales să mai rămână și în sezonul al doilea.

Laura Macovei,

Ionuț rămâne în sezonul 2 din Casa Iubirii: „Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ionuț a reușit să dezvolte o relație cu Larisa în cadrul emisiunii, însă finalul nu a fost unul fericit, astfel că cei doi s-au despărțit. 

Ionuț va rămâne și în sezonul 2 al emisiunii 

Ionuț a venit încrezător în primul sezon, pus pe fapte mari, astfel că a și întâlnit ceea ce credea el a fi sufletul pereche. Deși lucrurile părea să meargă bine, spre finalul emisiunii cei doi au decis să pună capăt relației lor. 

Citește și: O nouă concurentă va intra în Casa Iubirii, în sezonul 2. Cine este Bia și care sunt declarațiile acesteia

Cu toate acestea, putem spune că cei doi au rămas prieteni, deoarece Larisa l-a susținut pe Ionuț în timp ce lua decizia de a rămâne sau nu în următorul sezon „Casa Iubirii”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa.  Nu știu, a fost o doză de nebunie, mi-o asum, văd ce se va întâmpla. Nu pot să mă acomodez, nu pot să-mi scot anumite persoane din suflet, o să plec acasă și o să văd ce va fi ”,

a declarat acesta, potrivit Kanal D. 

Ce așteptări are Ionuț de la sezonul 2

Ionuț Alexandru Stoica are 28 de ani, este din București și vrea să își găsească sufletul pereche, chiar dacă nu a avut atât de mult noroc în primul sezon ale emisiunii.

Citește și: A început un nou sezon „Casa iubirii”

Acesta se caracterizează ca fiind vorbăreț, impulsiv, și cu o teamă de situațiile ce l-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă. Acesta a mărturisit că se îndrăgostește repede, dar tot la fel de repede își poate pierde și interesul. 

Concurentul își dorește ca în sezonul doi al emisiunii să găsească o fată misterioasă, interesantă și intrigantă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI