Tragedie fără margini pentru o familie din Bucium. Luni noaptea, pe 2 septembrie, nenorocirea s-a abătut asupra unor părinți, care acum se pregătesc de înmormântare.

Și asta după ce fiul lor, Ionuț, în vârstă de doar 31 de ani, a decis să își pună capăt zilelor, chiar în curtea casei părintești.

Citește și: Breaking news: Tânăr ucrainean găsit împușcat în cap în Botoșani

sinucidere

Ionuț

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț s-a sinucis de dor, durere și din dragoste

Mai mult decât atât, macabra descoperire a fost făcută chiar de mama bărbatului, care a și alertat imediat autoritățile.

În urma apelului la 112 făcut de părinți, medicii ajunși la fața locului, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru Ionuț. I-a fost constat decesul, iar acum părinții îndoliați se pregătesc de înmormântarea lui Ionuț.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Gestul lui Ionuț ar fi avut la bază durerea pe care o traversa în ultima perioadă. Apropiații tânărului spun că ieșeanul era la pământ după despărțirea de fosta parteneră, care-l făcuse și tată și care, în urma separării, nu-l mai lăsa de ceva timp să își vadă copilul.

Motiv pentru care, de dorul femeii și al fiului său, Ionuț a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se în curtea casei părintești, la lăsarea serii.

sinucidere

Ionuț

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Detalii cutremurătoare în cazul fetei de 18 ani care și-a pus capăt zilelor. Ar fi fost abuzată încă de la 14 ani de tatăl vitreg. Mama ei bănuiește că individul a ucis-o: „Era gelos pe ea, nu suporta să vorbească cu un băiat”

Mai mult decât atât, cei care l-au cunoscut pe Ionuț spun că tânărul și-ar fi filmat ultimele clipe din viață, ca o ultimă amintire pentru cei dragi.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Gestul său venind ca un trăsnet pentru părinți, rude, prieteni, chiar și pentru cei cu care nu era în relații tocmai bune.

Toți sunt înmărmuriți de durere și nu pot accepta trecerea în neființă a lui Ionuț. Au numai cuvinte de laudă la adresa lui și se roagă acum, căci doar asta mai pot face, pentru liniștea sufletească a celui care a decis să își curme viața din cauza suferinței, a dragostei și a dorului.

„Dumnezeu să te ierte, fratele meu (Duţule), şi nu-mi vine să cred cum ai plecat așa de tânăr, lăsându-ne pe toți cu atâtea amintiri pe care nu le vom mai retrăi! Te iubesc, Tiron Ionuț. Drum lin spre ceruri”/ „Dumnezeu să te ierte, Duțu. Chiar dacă ne-am certat, îmi doream să te știu bine, nu să aflu asta. Erai un băiat cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune și știi că țineam la tine și nu aș fi vrut vreodată să știu că ai făcut asta. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, drum lin spre cer”/ „Frumosul meu, te-ai dus! N-am să te uit niciodată”, Înger drag, te-ai dus”/ „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”, sunt doar câteva dintre mesaje ce se găsesc pe conturile de socializare ale lui Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si