Ionut Sugacevschi, fost concurent și totodată antrenor de la Războinicii, Exatlon, are nevoie de sprijinul tuturor celor care l-au admirat și îl admiră.
Jaguarul a lansat un apel umanitar către toti prietenii săi virtuali, în speranța că se va găsi o salvarea și pentru persoană dragă lui, aflată în spital.
Este vorba de un prieten care, la începutul acestui an, a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un șofer fără permis.

Cici a fost supus unei operații care a durat 7 ore la piciorul drept și a fost cât pe ce să rămână cu el amputat.

Medicii i-au recomandat alte două operații în perioada următoare, astfel încât, piciorul lui să poată fi salvat.

Citeste si: Monica Roșu, dărâmată de durere. Prietena ei este grav bolnavă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Toti cei din lista mea haideti va rog, sa ajutam acest prieten al meu care trece prin momente extrem de grele in urma unui accident. A avut 4 operatii la picior si a fost in pericol de a-si pierde piciorul de doua ori.

Cei cu inima sa ajute cu orice....un Share, o donatie, o incurajare....ORICE!! Va multumesc din suflet", este mesajul postat de Jaguarul.

"Dupa operatia care durat 14 ore (nu 10) lucrurile nu au decurs exact cum trebuia.Piciorul s-a umflat si a trebuit sa ii taie niste ate de la operatie.Dar situatia s-a mai ameliorat in ultimile 24h.Va fi nevoie de inca o operatie cel mai probabil saptamana urmatoare.Speram

sa fie din ce in ce mai bine.

Va multumim tuturor pentru sustinerea pe care ne-ati aratat-o si ne cerem scuze daca nu am reusit sa raspundem tuturor la mesaje si apeluri", este ultimul mesaj postat pe pagina de strangere de fonduri, din data de 13 ianuarie.

Cei care vor sa sustina aceasta cauza, o pot face printr-o donatie sau share, accesand aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si