Cu toate acestea, la fiecare luptă pe care o are, Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” este criticat pentru felul inestetic în care se prezintă în ring, în ciuda eficienței dovedite.

Citeste si: Show total în cușcă cu Mirel Drăgan, Ionuț Jaguarul și Ciprian Mariș! Campionii de la Exatlon și-au spulberat adversarii

Citeste si: Campioni de la Exatlon, în ring! Se anunță o gală MMA de amploare, în București

Citeste si: Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” s-a tatuat pe tot corpul! Vezi mesajul incredibil care este scris pe piciorul drept al Nellei Angheluţă!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, acum o săptămână, Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” a avut o contruntare în ringul de MMA cu un adversar care spera să devină celebru după ce l-ar învinge. Doar că, de cum a început prima repriză – și ultima, de altfel- Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” s-a repezit asupra adversarului și i-a cărat o ploaie de pumni și picioare, luptătorul din fața lui fiind năucit de ”morișcă” și de agresivitatea fostului Războinic de la Exatlon.

Rezultatul, devenit previzibil după primele 25 de secunde, a fost consfințit de arbitri, câteva muinute mai târziu, lupta terminându-se cu un KO categoric, Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” învingând fără drept de apel.

După luptă, Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” a explicat și stilul pe care îl practică atunci când ajunge în ring. ” Mi s-a reporșat că nu sunt tehnic, dar scopul meu e să câștig.

Adică am tot văzut d-ăștia tehnici care domină lupta, fac floricele în jurul adversarului și, când se așteaptă mai puțin, primesc un pumn în cap și sunt KO. Nu, prefer să lupt așa... Ce, Moroșanu este tehnic? E stilul nostru, e eficient, important este să ieși din ring câștigător. Forță, nene, atac și Moldova Power!”, spune Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul”.

 

Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul”, provocat după fiecare luptă

Faimosul Yamato Zaharia, acum mai bine de o lună, a decis să îi arunce lui Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” o provocare. ”Suntem la aceași categorie de greutate. Mi-ar plăcea să lupt cu Jaguarul în cușcă. Sper să îmi accepte provocarea, ar avea numai de câștigat și, în plus, ar avea un adversar de calibru. Mi-ar plăcea să văd că știe și tehnici de luptă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și, practic, dacă îmi acceptă provocarea, are asigurate două meciuri care, cred eu, ar fi foarte urmărite, mai ales că ar urma și o revanșă. Nici nu contează cine câștigă, de aceea e frumoasă o luptă.

Dar mi-ar plăcea să îl înfrunt pe Războinic în cușcă, după reguli de MMA”, ne-a spus, în exclusivitate, Faimosul Yamato Zaharia, acum ceva vreme.

Mai mult, la ultima gală, Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” a fost provocat de un alt luptător, moment în care Războinicul de la Exatlon a și sărit în cușcă pentru a accepta lupta care va avea loc cât de curând.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si