Cu ocazia zilei de naștere a lui Emanuel, concurenții au sărbătorit prin dans oriental. Însă Ionuț nu a luat parte la petrecere, fiind supărat pe cele întâmplate cu Larisa.

Citeste si: Larisa: „Lăsați-mă să mă duc acolo”. Cum a reacționat Kinga?

Larisa vrea să pună punct oricărei relații cu Ionuț

După ce Ionuț și-a spus punctul de vedere, Larisa, cu ochii în lacrimi, i-a spus că cel mai bine ar fi și că își dorește să încheie orice relație cu acesta.

Citeste si: Ionuț, replici tăioase pentru Larisa de la ”Casa Iubirii”. Concurentul se declară dezamăgit de fosta iubită

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Larisa susține că decizia a luat-o pentru binele lui Ionuț, care nu este deloc fericit alături de ea și că nu are încredere în ea.

Ionuț a ajuns la capătul puterilor

„Trec prin niște momente foarte grele și simt că sunt la capătul puterilor. Dacă ea nu simte pentru mine”, a spus Ionuț.

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”. Afirmațiile Kingăi au scos-o din minți pe Larisa

Deși susține că are sentimente puternice pentru ea, Ionuț le-a mărturisit băieților că nu poate avea încredere în ea. Ionuț este dezamăgit de faptul că de fiecare dată când a ieșit s-a întâmplat ceva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si