Close sidebar
Close sidebar

Ipostază șocantă în care a pozat Mihaela Buzărnescu! Tenismena participă la o campanie împotriva agresivității FOTO

Sportiva Mihaela Buzărnescu a acceptat să fie imaginea unei campanii împotriva agresivitații în familie.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, este parte a echipei României de FED Cup, care pe 20-21 aprilie va întâlni Franța, în deplasare, în semifinalele competiției. Recent, Micky s-a implicat într-o campanie împotriva abuzurilor în familie, pozând sugestiv.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru mine pentru că în ultima vreme acest lucru, anume problemele în familie, a luat o amploare foarte mare şi nu este deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii şi nu numai sunt atacaţi agresiv şi există o mare problemă şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre acest lucru", a mărturisit Mihaela Buzărnescu pentru Digisport.

În ședința foto respectivă, Buzărnescu a pozat și îmbrăcată elegant, într-o rochie de seară, surprinzându-și plăcut fanii virtuali.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI