Luni, pe 26 martie, colegii Andreei, tânăra studentă ucisă cu sânge rece de iubitul ei, s-au adunat în fața Institutului de Medicină Legală, unde familia fetei a ajuns pentru a ridica trupul neînsuflețit. 

Apar și mai multe detalii în cazul înfiorător de la Timișoara, deoarece psihologii au o ipoteză solidă în privința modului în care a acționat Mirel, tânărul orbit de gelozie și ucigașul studentei. 

Psiholog criminalist: „O socotea ca pe propria marfă”

Psihologii sunt de părere că Mirel Dragomir, „asasinul” tinerei, se ascundea în spatele unei imagini imaculate, imaginea tânărului cu credință puternică în Dumnezeu și mai mereu preocupat de studii. 

În spatele acestei măști, tânărul ascundea o parte nevăzută, cea a unui individ obsedat de o fată pe care apoi a omorât-o pentru a o putea „pedepsi” pentru decizia sa de a încheia relația cu el.

mirel dragomir arestat

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Facebook Pagina de Timiș (captură)]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul studentei ucise din Timișoara. Tânărul care i-a luat viața nu ar fi fost, de fapt, iubitul ei: „A făcut o obsesie. Voia mai mult de la ea”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mirel Dragomir, student și el la Medicină, dar și la Teologie, ar fi fost fascinat de frumusețea și blândețea Andreei. Pentru colegi, ea are o elevă model, iar cei care au cunoscut-o mai bine spun că mereu era cu zâmbetul pe buze și chiar a obținut și titlul de Miss la Balul Bobocilor.

O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt atât de multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde şi în asemenea cazuri să ştiţi că loveşte până oboseşte”, a declarat Tudorel Butoi,

psiholog criminalist, pentru observatornews.ro

Criminalul Andreei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. Deși a încercat să fie cercetat în arest la domiciliu, cererea lui a fost respinsă.

Părinții Andreei nu își mai găsesc liniștea după ce singurul lor copil a pierit

Tatăl Andreei a vorbit în fața tinerilor care au venit să îi aducă un omagiu Andreei, la sediul IML din Timișoara. Bărbatul a ținut un discurs emoționant și dureros

Vă rog să o scuzaţi pe Andreea dacă v-a greşit cu ceva! Şi să o aveţi în amintirea voastră! Noi oricum suntem... Era primul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta!”, a spus tatăl Andreei, conform sursei citate anterior.

Povestea este și mai dureroasă cu cât Andreea ar fi urmat să meargă acasă și să își revadă părinții, iar cu doar o oră înainte de a fi ucisă aceasta i-a dat un mesaj tatălui său în care i-a spus că urmează să își facă bagajul și să se urce în autobuz. Din nefericire, tânăra nu i-a mai răspuns la telefon.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Trupul neînsuflețit al studentei ucise în Timișoara urmează să fie adus acasă, în Gorj. Când va avea loc înmormântarea?

mirel dragomir arestat

Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta în fața autorităților.

[Sursa foto: Facebook Pagina de Timiș (captură)]

Acela a fost momentul în care bărbatul și-a dat seama că ceva nu este în regulă, deoarece ea mereu îi spunea tot ce făcea. Tatăl Andreei a mai povestit că atunci a decis să plece spre Timișoara deoarece instinctul său era prea puternic. 

„Am oprit la Herculane şi acolo la postul de poliţie am vorbit. Stând acolo au mai sunat pe aici şi au aflat că e ceva şi asta a fost...”, a mai explicat el.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si