Close sidebar
Close sidebar

Ipoteză de ultima oră! Trupurile fetelor dispărute în Caracal, date la câini

Familia uneia dintre fetele dispărute în Caracal a făcut o cerere de ultima oră către anchetatori. Rudele Luizei vor să verifice ipoteza că rămășițele ei umane au fost date la câini, după ce li s-a conturat tot mai mult această suspiciune.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia Luizei cere analize pentru excrementele câinilor deținuți de Gheorghe Dincă, cu scopul de a se afla dacă aceștia au fost hrăniți cu rămășite umane.

Citeste si: Declaraţia în premieră a fiicei lui Gheorghe Dincă: ”Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Asociația Măriuța, din Craiova, a primit acordul procurorilor care instrumentează cazul să preia în custodie toate animalele pe care le găsește în curtea bărbatului suspectat că a ucis două adolescente.

Citeste si: Este oficial: oasele din casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete de 12-17 ani

Cei doi câini ciobănesc german au fost băgați în cuști și încrăcați în mașini. Potrivit martorilor, animalele nu au fost agresive și au fost cu ușurință pregătite pentru transport. Fondatoarea Asociației Mariuța este Daniela Popovici, cunoscută ca o mare iubitoare de animale din județul Dolj. Aceasta deține, âncepând din 2016, un ONG pentru protecția animalelor, scrie cancan.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI