Gheorghe Dincă și-a ucis victimele cu sânge rece după ce le-a luat cu mașina proprie de pe stradă. Pare un scenariu simplu însă nu este nbeapărat cel real. Specialiștii susțin că imaginea pe care o are Dincă nu corespunde cu cea a unui criminal în serie tipic. Bărbatul pare să acționeze haotic, fără mult discernământ. Totuși, este un mister cum a reușit să ascundă o crimă timp de atâtea luni (Luiza), cum nici polițiștii și nici măcar vecinii sau familia nu bănuiau ce fel de om este cu adevărat.

Și totuși, dacă este ceva mai mult decât un prădător sexual?

Toate fetele dispărute purtau același nume

Un cititor WOWbiz.ro ne-a atras atenția că atât pe Luiza cât și pe Alexandra, cele două victime ale lui Dincă, le chema și Mihaela. O a treia fată, dispărută în același mod în urmă cu 20 de ani în Caracal o chema, de asemenea Gianina Mihaiela. Poate fi o coincidență? Cu siguranță, însă în cazuri de o asemenea gravitate, cei care fac ancheta scot din calcul coincidențele. Ar putea fi foarte bine o obsesie pe care ucigașul a dezvoltat-o pentru o fată cu acest nume pe care a cunoscut-o în trecut.

Mergând pe un astfel de scenariu, ar însemna că Gheorghe Dincă nu-și alegea victimele la întâmplare ci le cunoștea identitatea, iar asta înseamnă că le-a studiat, poate chiar le-a urmărit.

Toate cele trei fete aveau aproximativ aceeași statură, costituție și trăsături ale feței (figură rotundă, aproximativ 1,60 m). Evident, vorbim despre o ipoteză care ar putea fi luată în considerare sau nu de cei care fac ancheta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cutremurător! De ce nu a fugit Alexandra în timp ce călăul său plecase la farmacie

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! Alexandra nu a sunat de trei ori la 112

Citeste si: Ce a vrut să cumpere Gheorghe Dincă, în timp ce Alexandra suna disperată la 112! Gestul care îi putea salva viața

Până în prezent, Gheorghe Dincă și-a asumat două crime (Alexandra și Luiza) însă nu a explicat prezența unor oase calcinate vechi de origine umană găsite în curtea casei lui.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si