Bogdan Ionel, principalul suspect in acest caz, a fost arestat preventiv. Sora acestuia a transmis un mesaj in care trage un semnal de alarma. Ea sugereaza ca fratele sau nu este autorul crimei, ci doar acopera adevaratul faptas.

"(...) Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? stiti voi ca el e faptasul?(...)

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cât mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sânge in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crima.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si