Un articol din presa locala arata, de asemenea, ca este foarte posibil ca aceasta varianta cutremuratoare sa fie plauzibila.

Intr-un articol despre accidentul de la Viisoara, publicat de presa locala, un comentariu atrage atentia asupra variantei privind o mana criminala.

Potrivit comentariului, cineva ar fi desurubat prezoanele microbuzului in care au murit 9 oameni. Cel de-al zecelea barbat care era in microbuzul mortii a reuşit sa se salveze singur.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Astea sunt glumite specifice prin Alba si zonele de acolo. Ai deranjat pe cineva, i-ai ocupat locul de parcare care crede ca e a lui, iti desface prezoanele la roata. Stiu 2 cazuri cand am avut treaba prin zona. Cuiva i-a distrus o janta de aluminiu, la un alt coleg fiind masina mica a desfacut pe fata, i-a plecat roata dar fiind pe stanga fata a ramas pe drum cu disc frana distrus.

Va rog sa verificati camerele pe unde au oprit. Nu e nimeni prost sa nu stranga prezoanele la roata si sa plece. Repet, e o razbunare care se practica in zona. Verificati asta, va rog. A fost mana criminala” se arata in comentariul din articolul de pe tvneamt.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si