Avocatul patronului de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu,  face declarații șocante. Clientul său este sigur că incendiul a fost pus de o mână criminală. Acesta nu acceptă varianta unui accident.

În acest caz, anchetatorii vor face o expertiză prin care se va stabili dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost intenționat sau nu. 

Cornel Dinicu urmează să fie audiat din nou

Mai mult decât atât, potrivit unor surse, Cornel Dinicu va fi audiat din nou astăzi.

"Avem și trei martori care au aspecte importante de declarat și cu siguranță aceștia vor fi audiați pentru această mână criminală, nu vorbim ipoteza cu țigara din incintă sau persoane rămasă, nu cunosc aceste aspecte", a declarat noul avocat al lui Dinicu, Bogdan Aanei.

Aceste declarații vin în contextul în care patronul de la Ferma Dacilor a lansat o ipoteză șocantă din spatele gratiilor. Acesta susține faptul că doi angajați ar fi vinovați pentru tragedie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma tragediei de la Ferma Dacilor, familiile și apropiații victimelor îi plâng pe cei care și-au pierdut viața în tragicul incendiu, potrivit Realitatea.net

Citește și: Cornel Dinicu face noi acuzații cutremurătoare. Pe cine bănuiește că ar fi pus focul la Ferma Dacilor?

Anca Gavrilă a fost comemorată

Anca Gavrilă, tânăra care a decedat în incendiu, a fost comemorată.

La Sala Polivalentă din Călărași au fost momente emoționante. Colegii Ancăi au participat la meciuri amicale de handbal în memoria sa.

Citește și: Momente dramatice pentru familia Ancăi, tânăra care a încetat din viață în incendiul de la Ferma Dacilor. Handbalista urma să împlinească azi 21 de ani: ”Ea și-ar fi dorit să fim veseli”

Familia acesteia își dorește să afle adevărul care stă în spatele tragediei, în care fiica lor și-a pierdut viața. Anca era din Călărași, iar aceasta a încetat din viață la doar câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 21 de ani. Tânăra a decedat alături de prietenul său, Adrian, în incendiul de la Ferma Dacilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si